Valmennustiimi

LUOTSI-muutosohjelman avulla kuljet kevyesti kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Valmentajamme ovat terveydenhoitoalan ammattilaisia. Tutustu valmennustiimiimme!

Monica

Hyvinvoinnin erityisasiantuntija
Terveydenhoitaja, diabeteshoitaja
Terveyden edistäminen, ylempi AMK

Minulla on yli 30 vuoden kokemus sairaanhoidosta ja terveyden edistämisestä. Noin puolet ajasta olen toiminut työterveydessä. Valmistuin vuonna 2016 ylemmästä korkeakoulusta erikoisalana terveyden edistäminen. Työelämässä olen ollut mukana hankkeissa, joissa olen muun muassa kehittänyt diabeetikon asiakaspolkua diabeteksen hoidon edistämiseksi. Olen myös luonut rakenteisen kirjaamisen mallia perusterveydenhuoltoon hankeessa. LUOTSI-muutosohjelma perustuu kehittämääni loogiseen rakenteeseen, jolla voi ennaltaehkäistä sekä hallita diabetesta.

Vahvuuksiani ovat laaja ymmärrys terveydenhuollosta ja terveyden edistämisestä sekä luontainen kyky motivoida, tukea ja innostaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Tuire

Hyvinvoinnin erityisasiantuntija
Sairaanhoitaja, diabeteshoitajan opinnot menossa
Terveyden edistäminen, ylempi AMK

Olen toiminut terveydenhuollon ammattilaisena 15 vuotta, muun muassa kuntouttavilla vuodeosastoilla, kotisairaalassa sekä kotihoidossa.

Olen luonteeltani läsnäoleva ja ihmisen ainutkertaisuus on arvo, jota olen kantanut mukana koko työurani. Vahvuuksiani on kohdata jokainen ihminen yksilönä, kannustaen, motivoiden ja tukien terveyden edistämisen matkalla.

Veikko

Sovellusasiantuntija
Diplomi-insinööri

Koulutukseltani olen energia-alan diplomi-insinööri. Olen myös suorittanut tutkinnon tietojenkäsittelytieteestä Turun yliopistossa. Tärkein ammattitaitoni on tietorakenteiden normalisointi. Muokkaan monimutkaisia tietorakenteita mahdollisimman yksinkertaisiksi. Vahvuusalueitani ovat myös taseiden ymmärtäminen ja projektien vetäminen.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Mukaan tiimiin?

Hae Luotsi-valmentajaksi